Home Спорт Христо Стоичков и кметът на Бургас връчиха награди на малките футболисти от детския турнир

Христо Стоичков и кметът на Бургас връчиха награди на малките футболисти от детския турнир

by admin
Христо Стоичков и кметът на Бургас връчиха награди на малките футболисти от детския турнир

По време на церемонията на награждаването, кметът Димитър Николов направи призив към младите футболисти да бъдат упорити и ангажирани в тренировките.

В изказването си, кметът подчерта необходимостта от постоянство и преданост в усилията им за постигане на успех. Той подчерта значимостта на редовното трениране и развиване на техническите умения, които ще им помогнат да се превърнат в успешни спортисти.

Кметът изрази и своята подкрепа към младите футболисти, обещавайки да осигури необходимата инфраструктура и условия за тренировки. Той призова родителите да подкрепят децата си в тяхната спортна дейност и да ги насърчават да бъдат постоянни и амбициозни.

След приключването на награждаването, малките футболисти бяха поканени да продължат своята работа с още по-голяма ентусиазъм и упоритост. Кметът им пожела успех в бъдещите им състезания и ги увери, че общността им е горда с тяхната ангажираност и постижения.

Този призив на кмета Димитър Николов е важна стимулация за младите футболисти да продължат да работят усилено и да преследват своите спортни мечти. Той подчерта значимостта на дисциплината, ангажимента и постоянството като ключови фактори за успеха в спорта.

В заключение, кметът Димитър Николов изрази своята подкрепа и вдъхновение към малките футболисти, призовавайки ги да бъдат упорити и всеотдайни в тренировките с цел постигане на невероятни постижения. Той заяви, че общността им е задружна с тях и ще продължава да ги подкрепя в техния път към успеха.

Източник: epicenter.bg

You may also like

Leave a Comment

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign