Home Спорт Невероятно! Пеле разкри мавзолея си за футболните фенове в Бразилия

Невероятно! Пеле разкри мавзолея си за футболните фенове в Бразилия

by admin
Невероятно! Пеле разкри мавзолея си за футболните фенове в Бразилия

Вторият етаж на вертикалното гробище в Сантос, разположено край Сао Пауло, беше специално отделен за никогаш неизгасващата легенда на футбола – Краля. В този свещен храм се крие златният ковчег, в който почива великият спортист.

Това място е предназначено да отдава почит и да запази паметта за неподражаемия футболист. Златният ковчег е символ на величието и значимостта на Краля, отразяващ същността на неговата безсмъртна слава.

Сантос е избрано за домакинството на това гробище поради своята особена връзка с футболиста. Тук той прекара голяма част от своята блестяща кариера и остави неизгасващ след. Градът беше свидетел на магията и уменията му, които остават вечни спомени за всички почитатели.

Златният ковчег съхранява последните останки на Краля. Той е изработен с изключителна прецизност и внимание към детайлите, отразявайки величието на спортиста. В него се събират спомените за неговите безподобни постижения и непревземаемия му талант.

Това свещено място е открито за всички почитатели на футбола, които желаят да отдадат почит на Краля. Тук те могат да се поклонят пред неговата безсмъртна слава и да се впуснат в свят, изграден от неговите гениални игри и победи.

Вертикалното гробище в Сантос е не само място за погребение на Краля, но и символ на уважение към футбола като цяло. Тук се преплитат историята, легендата и страстта към спорта, които остават живи в сърцата на всички фенове.

Така честно и достойно беше отделено мястото за Краля на футбола – златният ковчег, разположен на втория етаж на вертикалното гробище в Сантос. Тук неговата безсмъртна слава продължава да сияе и да вдъхновява поколенията.

Източник: epicenter.bg

You may also like

Leave a Comment

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign