Home България 5-километрова опашка пред „Кулата“

5-километрова опашка пред „Кулата“

by admin
5-километрова опашка пред „Кулата“

през границата с Гърция. Това е резултатът от увеличения трафик на пътни превозни средства, предизвикан от почивните дни и летните ваканции.

Според данни от пограничната полиция, колоната от автомобили достига до 5 километра и продължава да нараства. Шофьорите трябва да бъдат търпеливи и да очакват по-дълги чакания пред границата.

Тази ситуация е особено затруднена за туристите, които се отправят към Гърция за лятна почивка. Много хора избират да пътуват с автомобил, за да избегнат масовия транспорт и да имат повече свобода при планирането на своята ваканция.

Пограничните служители работят усилено, за да обработят колоната от автомобили в най-кратки срокове. Все пак, поради ограничените ресурси и процедури за проверка на документи, времето за преминаване през границата може да бъде значително удължено.

За да се справят с трафика, властите разглеждат възможността за увеличаване на броя на платната и персонала на граничния пункт. Това ще помогне за по-бързото преминаване на автомобилите и ще намали чаканията пред границата.

Въпреки затрудненията, шофьорите са призовани да спазват правилата на движение и да бъдат толерантни към другите участници в пътното движение. Полицията напомня за необходимостта от безопасност и стриктно спазване на скоростните ограничения.

Надяваме се, че ситуацията пред граничния пункт „Кулата“ ще се подобри скоро и шофьорите ще могат да преминават границата по-бързо и безпроблемно.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign