Home България 47 шофьори заловени зад волана след консумация на алкохол или наркотици

47 шофьори заловени зад волана след консумация на алкохол или наркотици

by admin
47 шофьори заловени зад волана след консумация на алкохол или наркотици

Снимката е предоставена от Петел, архив.

В рамките на специализирана полицейска операция за спазване на пътното движение бяха проверени общо 7303 моторни превозни средства. Тази операция имаше за цел да подобри безопасността по пътищата и да намали броя на нарушенията.

Проверките бяха извършени от опитни полицейски служители, които са обучени да забелязват потенциални нарушения и неправилности в движението. Те използваха различни методи и техники, включително измерване на скоростта, проверка на документите и техническо състояние на превозните средства.

Резултатите от операцията показват, че има значителен брой мотористи, които не спазват правилата за движение. Общо 2562 шофьора бяха глобени за различни нарушения като неправилно паркиране, превишена скорост или управление под влиянието на алкохол или други забранени вещества.

Освен това, 1245 превозни средства бяха иззети заради технически неизправности или неправилна регистрация. Тези мерки имат за цел да гарантират, че само безопасни и правилно регистрирани превозни средства участват в пътното движение.

Полицията призовава всички участници в пътното движение да спазват правилата и да бъдат отговорни шофьори. Те напомнят, че нарушенията на пътното законодателство могат да доведат до сериозни последствия като пътно-транспортни произшествия и загуба на човешки живот.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign