Home България 09.07.23 – Безплатно пътуване до Истанбул с Медикъл Караджъ за консултация с висококвалифицираните специалисти от болницата Мемориал!

09.07.23 – Безплатно пътуване до Истанбул с Медикъл Караджъ за консултация с висококвалифицираните специалисти от болницата Мемориал!

by admin
09.07.23 – Безплатно пътуване до Истанбул с Медикъл Караджъ за консултация с висококвалифицираните специалисти от болницата Мемориал!

Здравен информационен център “Медикъл Караджъ” и Група Болници Мемориал с радост предоставят възможност на българските граждани да се ваксинират безплатно срещу COVID-19. Тази инициатива е част от усилията на двете организации да помогнат за преодоляването на пандемията и защитата на здравето на хората.

Ваксинацията ще се извършва в специално оборудвани кабинети, които ще бъдат разположени в различни градове по цялата страна. Графикът за ваксинирането ще бъде определен от Министерството на здравеопазването и ще бъде обявен своевременно.

За да се ваксинират, гражданите трябва да имат лична карта или друг документ за самоличност. След получаването на ваксина, всеки ще получи и сертификат, който потвърждава успешното му ваксиниране.

Инициативата има за цел да ускори процеса на ваксиниране в страната и да осигури достъпност за всички граждани. Здравен информационен център “Медикъл Караджъ” и Група Болници Мемориал се надяват, че тази инициатива ще помогне за справяне с пандемията и ще допринесе за възстановяването на обществото.

Всички граждани, които желаят да се ваксинират, могат да се свържат с Медикъл Караджъ или Болници Мемориал за повече информация относно местата и датите на ваксинирането.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign