Home България “Шокиращо предложение от Петков и ПП-ДБ: Лорер за еврокомисар! Какво се крие зад тази неочаквана идея?”

“Шокиращо предложение от Петков и ПП-ДБ: Лорер за еврокомисар! Какво се крие зад тази неочаквана идея?”

by admin
"Шокиращо предложение от Петков и ПП-ДБ: Лорер за еврокомисар! Какво се крие зад тази неочаквана идея?"

Стопкадър бТВ

Водещият на политическата партия “Продължаваме промяната” Кирил Петков направи изявление, в което обяви, че ще предложат Даниел Лорер за позицията на еврокомисар от страната ни. Това стана ясно по време на пресконференция, организирана от партията.

Петков подчерта, че Лорер е изключително компетентен и опитен професионалист в областта на европейските въпроси. Той разкри и допълнителни детайли за кандидатурата му, посочвайки, че Лорер има богат опит в работата с институциите на Европейския съюз.

Според Петков, Лорер притежава необходимите знания и умения, които ще му позволят да представлява успешно интересите на България в ЕС. Той е работил като консултант по европейски въпроси и има зад гърба си значим опит в тази област.

Водещият на “Продължаваме промяната” подчерта, че Лорер е ангажиран и отдаден на идеята за промени в България. Той е активен участник в политическия живот на страната и се занимава с различни проекти, насочени към подобряване на условията за гражданите.

Петков изрази увереността си, че Лорер ще бъде отличен представител на България в Европейската комисия. Той подчерта необходимостта от компетентни и ангажирани личности, които да работят в полза на страната и нейните граждани.

След обявяването на кандидатурата, Петков призова всички политически партии да подкрепят Даниел Лорер. Той призова за обединение около тази кандидатура, тъй като това ще бъде от полза за целия български народ.

В заключение, Кирил Петков заяви, че “Продължаваме промяната” е решена да работи усилено за постигането на промени в България и за представянето на страната ни в Европейския съюз. Кандидатурата на Даниел Лорер е част от тази амбиция и партията ще положи всички усилия, за да я осъществи.

Това беше изявлението на Кирил Петков, водещият на “Продължаваме промяната”, относно предложението за кандидатурата на Даниел Лорер за еврокомисар от България.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign