Home България Шокиращо! Гранични служители разкриха 32 питона, скрити в женски чорапи

Шокиращо! Гранични служители разкриха 32 питона, скрити в женски чорапи

by admin
Шокиращо! Гранични служители разкриха 32 питона, скрити в женски чорапи

Митничари на границата между Турция и България откриха 32 питона, които бяха скрити в женски чорапи.

В района на пункта за преминаване “Капъкуле” беше спрян един товарен автомобил, който се движеше от Турция към България. Митничарите решиха да извършат подробна проверка на превозното средство и товара му.

При основателния преглед беше открито, че в задната част на ТИР-а има нещо подозрително. След като разглобиха детайлирано товарния отсек, митничарите останаха изумени от откритото – 32 питона, опаковани в женски чорапи.

Тези незаконно превозвани змии са били направени да изглеждат като обикновени чорапи, за да не предизвикват подозрения при контролните органи. Всички питони са били сверени и поместени в специални контейнери за транспорт до компетентните органи.

Според предварителните данни, питоните са били дестинацията на някакъв нелегален пазар. Те вероятно са били предназначени за продажба на черния пазар или за незаконна търговия с екзотични животни.

Митническите служители взеха необходимите мерки и започнаха разследване по случая. Целта е да се установят всички виновници в този незаконен превоз на опасни животни.

Това не е първият случай, в който митничари откриват скрити животни при проверка на границата. Всеки ден контролните органи трябва да бъдат бдителни и да използват всички свои умения и опит, за да предотвратят незаконната търговия с животни и други видове контрабанда.

Надяваме се, че разследването ще доведе до разобличаването на цялата мрежа от хора, замесени в този престъпен бизнес. Запазването на природата и опазването на животните трябва да бъдат приоритети за всички нас.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign