Home България “Шокиращо! Вторник ще бъде облачен над Източна България – какво се крие зад тези мрачни облаци?”

“Шокиращо! Вторник ще бъде облачен над Източна България – какво се крие зад тези мрачни облаци?”

by admin
"Шокиращо! Вторник ще бъде облачен над Източна България - какво се крие зад тези мрачни облаци?"

През нощта над повечето от областите в страната ще бъде предимно ясно. Въпреки това, очакват се по-значителни увеличения на облачността над Източна България и част от Северозападна България. Тези области може да видят разпръснати облаци, които да покрият небето.

Температурите през нощта ще бъдат доста ниски, особено в планинските райони и по-изолирани места. В градските райони се очаква да има лек мраз и температури около 0°C. В планинските райони температурите може да достигнат до -5°C или дори по-ниски.

През следобедните часове настъпващият ден ще бъде слънчев и топъл. Очаква се слаб до умерен вятър, който може да донесе леко охлаждане, особено в изложени на вятъра места.

Валежите през следващите дни ще бъдат минимални или липсващи изцяло. Въпреки това, в някои райони може да има краткотрайни превалявания, които обаче няма да донесат значителни количества вода.

Температурите през деня ще се покачват и ще достигнат около 10°C до 15°C. В градските райони може да бъде по-топло поради градската застрояване и ефекта на градската топлоизолация.

Здравето на хората може да бъде засегнато от промените в метеорологичните условия. Хората трябва да се пазят от прекомерно излагане на студено време и да си осигурят подходяща облеклото за предстоящите ниски температури.

Водачите трябва да бъдат внимателни по време на шофиране, особено при заледени пътища или места с ледени петна. Трябва да съобразят скоростта си и да запазят безопасно разстояние между автомобилите.

В общия случай, очаква се времето през следващите дни да бъде стабилно и подходящо за различни дейности на открито. Хората могат да се насладят на слънчевите дни и да използват възможността да прекарат времето си на прекрасната природа, която България предлага.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign