Home България Шокиращо! Видео разкрива ужасяващия момент, в който румънци се изпревариха от съдбата на АМ Струма

Шокиращо! Видео разкрива ужасяващия момент, в който румънци се изпревариха от съдбата на АМ Струма

by admin
Шокиращо! Видео разкрива ужасяващия момент, в който румънци се изпревариха от съдбата на АМ Струма

Румънци са попаднали в тежка катастрофа на автомагистрала Струма вчера около 12:00 часа.

Шофьорът на лекия автомобил “Мазда” изгубва контрол над превозното средство и се блъска в бетонна стена, което ги отблъсква към пропастта. В резултат на инцидента, колата е напълно унищожена.

Спешните екипи бързо пристигат на мястото на инцидента, за да помогнат на пострадалите. Румънците се намират в тежко състояние и се нуждаят от спешна медицинска помощ. Те биват извлечени от автомобила и транспортирани до близката болница за лечение.

Причините за инцидента все още не са ясни и полицията започва разследване, за да установи как точно е дошло до ПТП-то. Водачът на “Мазда” ще бъде допитан от служителите на реда, за да предостави свидетелство и информация относно случилото се.

Автомагистралата Струма е известна със своите опасни участъци и често се случват сериозни инциденти. Водачите трябва да бъдат особено внимателни и да спазват всички правила за безопасност, за да предотвратят подобни нещастия.

Надяваме се, че румънските граждани ще се възстановят бързо и ще преминат успешно през тази трудна ситуация. Важно е да помним, че безопасността на пътя е отговорност на всеки шофьор и трябва да я вземаме много сериозно.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign