Home България Шокиращо: Брат ми беше жестоко избит и изоставен като беззащитно агне, заплашено е неговото съществуване

Шокиращо: Брат ми беше жестоко избит и изоставен като беззащитно агне, заплашено е неговото съществуване

by admin
Шокиращо: Брат ми беше жестоко избит и изоставен като беззащитно агне, заплашено е неговото съществуване

Редактор: Недко Петров

Стопкадри Нова Тв

В ямболското производствено предприятие “Язаки” се случи жестоко избиване на 31-годишен мъж.

Според информацията, инцидентът е станал през следобедните часове на 15-ти март. Жертвата, чиято самоличност не е разкрита, бил атакуван от непознати нападатели в рамките на работния ден. Според свидетелите, мъжът е бил подложен на зверско избиване с рязко удари и бушуване.

Служителите на “Язаки” незабавно реагират и извикаха скоростна помощ. Пострадалият беше транспортиран в болницата в Ямбол за спешно лечение. Състоянието му все още не е ясно.

Представител на полицията потвърди случая и обяви, че започна разследването по случая. Досега няма информация за задържани лица или подозревани.

Работниците в “Язаки” са шокирани от случилото се и изразяват своята загриженост за безопасността на работното място. Те призовават компанията да предприеме необходимите мерки за осигуряване на сигурността и предотвратяване на подобни инциденти в бъдеще.

“Язаки” е известна фирма в региона, специализирана в производството на електроника. Компанията има добра репутация и е известна със своите качествени продукти. Този инцидент обаче повдига сериозни въпроси относно безопасността на работното място и защитата на служителите.

Очаква се органите на реда да разкрият повече информация по случая след провеждането на разследването. Важно е да се намерят отговорите на въпросите защо и как този инцидент е станал, както и кой стои зад него.

Заплахата от насилието и престъпността трябва да бъде сериозно взета предвид, особено когато става дума за работното място. Работодателите трябва да гарантират безопасността на своите служители и да предприемат всички необходими мерки за предотвратяване на подобни инциденти.

Надяваме се, че жертвата ще се възстанови бързо и че отговорните за този ужасен акт на насилие ще бъдат наказани съгласно закона. Никой не заслужава да бъде подложен на такова жестоко обращение и никой не трябва да се чувства небезопасно на работното място.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign