Home България Ученици от Варна представиха редки артефакти на Изложението на колекционерите в Трета ПМГ

Ученици от Варна представиха редки артефакти на Изложението на колекционерите в Трета ПМГ

by admin
Ученици от Варна представиха редки артефакти на Изложението на колекционерите в Трета ПМГ

Снимките от Трета ПМГ

Във Варна се проведе за първи път изложение на колекционерите в Трета природоматематическа гимназия “Акад. М. Поров”. Събитието привлече голям интерес и беше успешно организирано от учениците и учители на гимназията.

На изложението бяха представени различни колекции, които бяха събрани от студенти и учители. Впечатляващата разнообразие включваше монети, марки, пощенски картички, старинни книги, минерали и други ценности. Всички тези предмети бяха показани с голяма грижа и професионализъм.

Посетителите имаха възможност да разгледат внимателно всеки един елемент от колекциите и да се запознаят с неговата история и значение. Беше осигурено специално пространство за обмен на информация между колекционерите и посетителите, което допринесе за по-доброто разбиране на представените предмети.

Изложението на колекционерите в Трета ПМГ също така беше отлична възможност за учениците да покажат своите таланти и умения. Те не само организираха събитието, но и представиха свои собствени колекции, които бяха резултат от години на старание и посветеност.

Всички посетители изразиха възхищение към учениците и учители на Трета ПМГ за тяхната страст към колекционирането и професионализма, с който беше организираното изложение. Събитието беше успешно и допринесе за развитието на интереса към колекционерството в града.

Изложението на колекционерите в Трета ПМГ ще остане запомнено като едно от най-важните събития в гимназията. Учениците и учителите продемонстрираха не само своята любов към колекционерството, но и своята способност да организират и проведат успешно такова събитие.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign