Home България Търсен е Иван Николов от ОДМВР-Стара Загора – какво се крие зад това?

Търсен е Иван Николов от ОДМВР-Стара Загора – какво се крие зад това?

by admin
Търсен е Иван Николов от ОДМВР-Стара Загора - какво се крие зад това?

Снимката на Иван Марков Николов, на 53 години от село Оряховица, община Стара Загора, беше издадена от ОДМВР-Стара Загора по молба на неговите близки.

Иван Марков Николов е в момента обект на търсене от страна на полицията. Той е изчезнал и семейството му е загрижено за неговата безопасност и добробит. Поради тази причина, близките му се обърнаха към органите на реда за помощ в разследването.

Иван Марков Николов е роден преди 53 години и живее в село Оряховица, което се намира в община Стара Загора. Той е описан като мъж средна височина и статура, с черни коси и кафява кожа. Има зелени очи и леко покъсани устни. Облечен е бил в черно яке, тъмни дънки и спортни обувки.

Полицията призовава всички граждани, които имат информация за Иван Марков Николов или са го видели някъде, да се свържат с тях. Всеки, който може да помогне в разследването и откриването на изчезналия мъж, е призован да даде своя принос.

Органите на реда работят усилено по случая и използват всички налични ресурси, за да намерят Иван Марков Николов. Те провеждат различни операции и проверки в района на селото Оряховица и община Стара Загора, в надежда да открият някаква информация или следа за изчезналия мъж.

Семейството на Иван Марков Николов е изключително загрижено и моли всички хора, които имат информация или могат да помогнат в разследването, да се обърнат към полицията. Те се надяват, че скоро ще получат новини за неговото местоположение и ще бъдат успокоени от факта, че той е в безопасност.

Изчезваният Иван Марков Николов е част от обществото и всеки трябва да се включи в усилията за неговото откриване. Полицията е на разположение на всички, които имат информация или подозрения, свързани с случая. Те гарантират, че ще разследват всеки сигнал и ще предприемат необходимите действия.

Нека работим заедно, за да помогнем на Иван Марков Николов да бъде намерен и върнат на семейството му. Неговата безопасност и добробит са от решаващо значение и трябва да направим всичко възможно, за да го помогнем.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign