Home България Три известни звезди ще разтърсят сцената на “Аспарухово Пее и Танцува”

Три известни звезди ще разтърсят сцената на “Аспарухово Пее и Танцува”

by admin
Три известни звезди ще разтърсят сцената на "Аспарухово Пее и Танцува"

…Танцува” ще се проведе от 25 до 27 юни във Варна. Това е едно от най-очакваните и любими събития в града, което привлича хиляди посетители от цялата страна.

Фестивалът предлага на своите гости богат и разнообразен музикален програмен пакет. Любителите на поп, рок, джаз и фолк музиката ще имат възможността да се насладят на изпълненията на някои от най-известните български изпълнители. Организаторите са подготвили специални концерти и шоута, които ще задоволят всеки музикален вкус.

Освен музиката, фестивалът предлага и различни забавления за посетителите. Ще има карусели, атракциони за деца и възрастни, както и голям избор от храна и напитки. Гостите ще имат възможността да се разходят из пазарчето с местни продукти или да си купят спомен от многобройните щандове с ръчно изработени изделия.

Фестивалът “Аспарухово Пее и Танцува” е не само място за забавление, но и възможност за срещи с приятели и нови запознанства. Хората от различни градове на България се събират тук, за да споделят общата любов към музиката и да прекарат незабравими моменти заедно.

Организаторите на фестивала винаги имат предвид безопасността на посетителите. Всички необходими мерки ще бъдат взети, за да се гарантира доброто здравословно състояние на всички присъстващи. Посетителите ще трябва да спазват правилата за социална дистанция и хигиена, които ще бъдат ясно комуникирани.

Входът за фестивала е свободен, което го прави достъпен за всички желаещи. Това е важна част от концепцията на организаторите – да предоставят висококачествено забавление на широката публика, без ограничения.

Фестивалът “Аспарухово Пее и Танцува” е истинско събитие, което обединява хората чрез музиката и забавлението. Той е символ на културното богатство и разнообразието на града Варна. Не пропускайте възможността да се насладите на невероятни изпълнения и да създадете спомени за цял живот. Заповядайте на фестивала от 25 до 27 юни и се потопете в магията на музиката!

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign