Home България Трифонов разкрива шокиращата истина за бюджета на Василев – изсмукване на средства и скрити врътки!

Трифонов разкрива шокиращата истина за бюджета на Василев – изсмукване на средства и скрити врътки!

by admin
Трифонов разкрива шокиращата истина за бюджета на Василев - изсмукване на средства и скрити врътки!

Слави Трифонов изрази остра критика към финансовия министър Асен Василев и предложения от него бюджет за 2023 година. Лидерът на партията “Има такъв народ” определи финансовата рамка на Василев като “хартиен бюджет, пълен със счетоводни врътки”. Трифонов заяви: “Вчера Асен Василев, който за съжаление отново е финансов министър – благодарение на гласовете на [..]”

Трифонов изрази сериозни опасения относно предложенията в бюджета за 2023 година. Той твърди, че тези предложения ще допринесат за брутално изсмукване на средства от гражданите. Лидерът на “Има такъв народ” обвинява Василев, че е включил множество счетоводни врътки в бюджета, които ще допринесат за несправедливото разпределение на ресурсите.

Трифонов подчерта, че тези счетоводни врътки са неприемливи и несъвместими с прозрачността и отчетността, които трябва да присъстват в един бюджет. Той настоятелно призова Василев да обърне внимание на тези проблеми и да гарантира, че бюджетът ще бъде справедлив и ще отразява реалните нужди на гражданите.

Освен критиката към финансовия министър, Трифонов изрази и разочарование от факта, че Василев е отново назначен за тази пост. Той подчерта, че това решение е в резултат на гласуването на определена партия или група хора, което според него не отговаря на интересите на обществото.

Според Трифонов, финансовият министър трябва да бъде компетентен и професионален специалист, който ще работи за благото на страната и гражданите. Той изрази надежда, че следващият финансов министър ще бъде по-добре подготвен и ще представлява интересите на всички български граждани.

Трифонов приключи своето изказване, като подчерта необходимостта от прозрачност и отчетност във всички финансови решения. Той призова Василев да обърне сериозно внимание на тези проблеми и да работи за благото на страната, а не само за интересите на определени групи хора.

В заключение, Слави Трифонов изрази остра критика към финансовия министър Асен Василев и предложения от него бюджет за 2023 година. Той заяви, че тези предложения ще допринесат за брутално изсмукване на средства от гражданите и са пълни със счетоводни врътки. Трифонов призова за прозрачност и отчетност във всички финансови решения и надява се, че следващият финансов министър ще представлява интересите на всички български граждани.

Източник: flashnews.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign