Home България Трагична смърт на българска гражданка при инцидент в Гърция

Трагична смърт на българска гражданка при инцидент в Гърция

by admin
Трагична смърт на българска гражданка при инцидент в Гърция

Трагедията се разиграва в близост до гръцкия град Ксанти, където 44-годишна жена загива след катастрофа, в която е замесено семейство от България. Съпругът и детето им са прехвърлени в болница за лечение.

Според информацията, получена от местните органи на реда, инцидентът е станал на пътя между Ксанти и селото Агиос Василиос. Семейството пътува в колата си, когато неочаквано изгубва контрол над превозното средство и се блъска в дърво.

Вследствие на тежкото нараняване, което 44-годишната жена претърпява при инцидента, тя почива на мястото. Супругът й и детето им обаче успяват да оцелеят и биват спешно транспортирани до близката болница за необходимото лечение.

Причините за катастрофата все още не са ясни и полицията започва разследване по случая. Очаква се, че експертите ще извършат необходимите проучвания и ще установят точната причина за инцидента.

Тази трагедия отново ни напомня за важността на пътната безопасност и необходимостта от стриктно спазване на правилата по време на шофиране. Нека да бъдем винаги внимателни и отговорни на пътя, за да предпазим живота си и животите на другите участници в движението.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign