Home България Трагедия край Благоевград: Загива учителката Татяна Николова в инцидент на Струма

Трагедия край Благоевград: Загива учителката Татяна Николова в инцидент на Струма

by admin
Трагедия край Благоевград: Загива учителката Татяна Николова в инцидент на Струма

Учителка загина при тежка катастрофа на главен път Е-79. Инцидентът се случи вчера около 13:46 часа в района на „Монца“, когато автомобил, управляван от 37-годишен мъж, се блъсна в колата на учителката.

Според свидетели, автомобилът се движел с изключително висока скорост и неуправляемо преминаваше през пътния поток. В резултат на това, шофьорът загубил контрол над автомобила и се блъснал в колата на учителката, която пътувала в същия посока.

На мястото на инцидента бяха изпратени спешни екипи и полиция. Учителката беше откарана до близка болница, но за съжаление лекарите не успяха да й спасят живота и тя починала от получените травми.

Шофьорът на другия автомобил е задържан за допит. Полицията започна разследване за причините за катастрофата и ще провери дали шофьорът е употребявал алкохол или наркотици.

Трагедията разтърсила местната общност, като учителката беше описвана като любяща и отдадена професионалистка. Колегите й изразиха голямо съжаление за загубата и изразиха подкрепата си към нейното семейство.

Призоваваме всички участници в пътното движение да спазват правилата и да бъдат внимателни на пътя. Тези трагични случаи ни напомнят за важността на безопасността и отговорността, които трябва да проявяваме като шофьори.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign