Home България Тошко Йорданов разкрива шокиращи детайли: Борисов предизвика хаос и паника сред хората

Тошко Йорданов разкрива шокиращи детайли: Борисов предизвика хаос и паника сред хората

by admin
Тошко Йорданов разкрива шокиращи детайли: Борисов предизвика хаос и паника сред хората

Слави Трифонов коментира бюджета, представен от министъра на финансите Асен Василев, в своя профил във Фейсбук по-рано днес.

Трифонов изрази своето мнение относно предложенията за бюджета и ги описа като “неадекватни” и “неуспешни”. Той критикува правителството за недостатъчната сума, отделена за здравеопазване и образование, които според него са две от най-важните области за развитие на страната.

В своя коментар Трифонов посочва, че здравеопазването и образованието трябва да бъдат приоритетни в бюджета. Той подчертава необходимостта от повече инвестиции в тези сектори, за да се осигури по-качествено обслужване на гражданите и по-добро образование за младежите.

Освен това, Трифонов изразява загрижеността си относно намалените разходи за култура и изкуство. Според него, тези области са от съществено значение за културното и духовното развитие на нацията и трябва да бъдат подкрепени финансово.

Трифонов също така засяга въпроса за социалните програми и помощта за най-уязвимите групи в обществото. Той изразява несъгласие с намалените разходи в тази област и призовава правителството да обърне повече внимание на хората, които имат нужда от подкрепа.

В заключение, Слави Трифонов изразява недоволството си от предложения бюджет и призовава за промени. Той подчертава необходимостта от по-голяма инвестиция в здравеопазването, образованието, културата и социалните програми, за да се осигури по-добро бъдеще за страната и нейните граждани.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign