Home България Топ тайни разкрити: Експертите откриват слабостите на Сърбия! Невероятно откритие: Кърстаич разкри слабостите на Сърбия! Сензационна информация: Знаменитият Кърстаич разобличава слабостите на Сърбия! Неочаквано разкритие: Какво знаят за Сърбия? Кърстаич споделя своите наблюдения!

Топ тайни разкрити: Експертите откриват слабостите на Сърбия! Невероятно откритие: Кърстаич разкри слабостите на Сърбия! Сензационна информация: Знаменитият Кърстаич разобличава слабостите на Сърбия! Неочаквано разкритие: Какво знаят за Сърбия? Кърстаич споделя своите наблюдения!

by admin
Топ тайни разкрити: Експертите откриват слабостите на Сърбия! Невероятно откритие: Кърстаич разкри слабостите на Сърбия! Сензационна информация: Знаменитият Кърстаич разобличава слабостите на Сърбия! Неочаквано разкритие: Какво знаят за Сърбия? Кърстаич споделя своите наблюдения!

Младен Кърстаич се намира в интересна ситуация. Той е бивш селекционер на националния отбор на Сърбия и в момента е треньор на България. Утре ще се изправи срещу своята родина, когато България и Сърбия ще играят в европейска квалификация в Разград. Гостите определено са фаворити в този мач.

Кърстаич заяви: “Очаква ни трудна среща със Сърбия – най-добрият отбор в групата. Те имат отличен отбор и играят добър футбол.” Той сподели, че е запознат със слабите места на своята родина и ще ги използва в полза на България.

Това ще бъде първата официална среща между двата отбора след 10 години. Последният път, когато играхме един с друг, беше през 2011 година, когато Сърбия спечели с 1:0.

Бившият треньор на Сърбия е наясно с качествата на своите бивши подопечници и знае как да им противодейства. Той разполага със знанията и опита, които ще му помогнат да подготви България за този мач.

Много от играчите в българския отбор са запознати с играчите от Сърбия, тъй като много от тях играят в европейски клубове заедно. Това може да бъде предимство за България, тъй като те знаят какво да очакват от своите противници.

Срещата ще се проведе на стадион “Лудогорец Арена” в Разград. Това е домакинският стадион на Лудогорец, който е известен с добрия си футбол и страстната подкрепа на феновете. Българските футболисти ще имат предимството да играят у дома и да имат подкрепата на своите фенове.

Както винаги, целта на България е да покажем добра игра и да постигнем добър резултат. Въпреки че Сърбия е фаворит, ние ще се борим и ще дадем всичко от себе си на терена.

Този мач е от голямо значение за България, тъй като ние сме в група със силни отбори и всяка точка е ценна. Победата над Сърбия би била огромно постижение за нашия отбор и ще ни приближи до по-напредналата фаза на квалификациите.

Младен Кърстаич има предизвикателство пред себе си – да покаже, че можем да превземем своята родина. Той е мотивиран и уверен в успеха на своя отбор.

Остава да видим какво ще стане утре на стадион “Лудогорец Арена”. Нека подкрепим България и да вярваме, че можем да постигнем добър резултат срещу Сърбия.

Източник: flashnews.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign