Home България Техническият университет във Варна отбеляза Международния ден на олимпизма.

Техническият университет във Варна отбеляза Международния ден на олимпизма.

by admin
Техническият университет във Варна отбеляза Международния ден на олимпизма.

Техническият университет във Варна отбеляза Международния ден на Олимпизма по един особено вълнуващ начин. Студентите и преподавателите се включиха в щафетно бягане, което беше организирано специално за тази повод. Те пренесоха символично олимпийския огън, който е един от най-важните символи на Олимпийските игри.

Щафетното бягане започна от главния вход на университета и продължи през различни части на кампуса. Участниците с голям ентусиазъм и дух на състезание предадоха огъня от ръка в ръка, докато стигнаха до финалната точка.

Това специално събитие имаше за цел да подчертае значимостта на Олимпийските игри и да покаже подкрепата и ангажимента на Техническия университет – Варна към спорта и здравословния начин на живот. Студентите и преподавателите изразиха своята любов към спорта и желание да се включат активно в спортните дейности.

Олимпийският огън е символ на мира, приятелството и спортния дух. Той представлява единство и солидарност между нациите. Пренасянето му през щафетата е символичен акт, който обединява хората около общи ценности и цели.

Техническият университет – Варна с гордост отбеляза Международния ден на Олимпизма и продължава да подкрепя развитието на спорта и здравословния начин на живот сред своите студенти и персонал. Такива събития не само вдъхновяват, но и укрепват общността, като поставят акцент върху значимостта на физическата активност за доброто здраве и благополучие.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign