Home България Текущото състояние на пътното движение

Текущото състояние на пътното движение

by admin
Текущото състояние на пътното движение

Състоянието на автомагистралите в България е от голямо значение за безопасността на пътниците и ежедневието на хората. В тази статия ще се фокусираме върху състоянието на АМ “Хемус” в област Варна.

От километър 386+000 до километър 407+000 има повишено движение поради ремонтни дейности по пътното платно. Водачите трябва да бъдат внимателни и да следват указанията на пътните знаци и сигнализацията.

Също така, от километър 407+000 до километър 420+000 има ограничение на скоростта до 80 км/ч поради ремонтни дейности по мостовете. Водачите трябва да бъдат внимателни и да се придържат към ограниченията на скоростта.

От километър 420+000 до километър 435+000 има ограничение на скоростта до 60 км/ч поради ремонтни дейности по пътното платно. Водачите трябва да бъдат много внимателни и да следват указанията на пътните знаци и сигнализацията.

От километър 435+000 до километър 448+000 има ограничение на скоростта до 80 км/ч поради ремонтни дейности по мостовете. Водачите трябва да бъдат внимателни и да се придържат към ограниченията на скоростта.

Водачите трябва да бъдат много внимателни и да следват указанията на пътните знаци и сигнализацията, за да гарантират безопасността си и на другите участници в движението. Състоянието на автомагистралите е от голямо значение за безопасността на пътниците, затова е важно да се поддържа редовно обновяване и ремонт на пътната инфраструктура.

Source: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign