Home България Тежка катастрофа с пълен автобус на деца в близост до Пловдив

Тежка катастрофа с пълен автобус на деца в близост до Пловдив

by admin
Тежка катастрофа с пълен автобус на деца в близост до Пловдив

Катастрофа с автобус, превозващ деца от едно училище в Пловдив, е настъпила около 13:00 часа в района на Пловдив. В момента не се знае точният брой пострадали и какви са техните състояния. Според свидетели, автобусът е изгубил контрол и се е преобърнал на пътя.

На мястото на инцидента незабавно пристигнаха спешни екипи и полиция, които предприеха необходимите мерки за помощ и разследване на случая. Ранените деца бяха откарани в болница за лекарска помощ.

Причините за катастрофата все още не са ясни и ще бъдат обект на подробно разследване. Очаква се да бъде проведено техническо изследване на автобуса, както и разговори с очевидци и шофьора.

Тази трагична новина взема предимството над всички други приоритети, като всички усилия трябва да бъдат обърнати към помощта на ранените и разбирането на причините за инцидента. Нашата мисия е да осигурим точна информация и да подкрепим обществото в тези трудни моменти.

Ще продължим да следим развитието на случая и ще предоставяме актуална информация, в съответствие с изискванията за достоверност и уважение към засегнатите семейства.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign