Home България Тайнственото излизане на Река Малък Искър от коритото си разтърсва района на Етрополе

Тайнственото излизане на Река Малък Искър от коритото си разтърсва района на Етрополе

by admin

Река Малък Искър наводни мост в близост до Етрополе, след като излязла от своето корито.

Според информация, предоставена от Главната дирекция “Пожарна безопасност и защита на населението”, водата от реката надхвърли нормалното си ниво и навлезе в околните територии. Това доведе до заливане на моста, който свързва района с други населени места.

След полученото съобщение, спешни екипи бяха изпратени на мястото на инцидента. Те предприеха необходимите мерки за ограничаване на щетите и възстановяване на нормалното състояние на моста.

Водата вече е започнала да се оттегля, но все още се изисква повече време, преди да бъде напълно възстановено нормалното движение през моста. Причините за излизането на реката от коритото си все още се изясняват.

Местните жители са били предупредени да бъдат внимателни и да се съобразяват с указанията на спешните служби. Възможни са временни нарушения в движението и затруднения за преминаване на моста.

От Главната дирекция “Пожарна безопасност и защита на населението” призовават гражданите да бъдат внимателни и да се съобразяват с инструкциите на компетентните органи. Те също така уверяват, че ще продължат да следят ситуацията и да предприемат необходимите действия за осигуряване на безопасността на хората и имуществото им.

В момента се извършва оценка на причините и мащаба на нанесените щети. Очаква се да бъде предприета необходимата профилактика, за да се предотврати повторно наводняване на моста в бъдеще.

Това е последната информация относно наводнението на река Малък Искър и заляването на моста в района на Етрополе. Ще продължим да следим развитието на събитията и да предоставяме актуална информация.

Source: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign