Home България Тайнствената проверка на актрисата Евелин Костова разкри мъжеството на Сашо Кадиев

Тайнствената проверка на актрисата Евелин Костова разкри мъжеството на Сашо Кадиев

by admin
Тайнствената проверка на актрисата Евелин Костова разкри мъжеството на Сашо Кадиев

Кадри bTV

Редактор: Веселин Златков

През тази седмица, в предаването на Сашо Кадиев, ще видим поредица от известни български партньори, които се отличават със своята красота. Ще разкажем за тях и за това как успяват да запазят своята естествена привлекателност.

Първият партньор, който ще представим, е Мария Иванова. Тя е млада и успешна модел, която вече има значителен опит в индустрията. Мария има изключителна визия и умение да се променя по желание на фотографите и дизайнерите. Тя ни разказва за своите тайни за поддържането на перфектната си фигура и кожа.

Следващата партньорка, която ще видим в предаването, е Анна Петрова. Тя е известна актриса и телевизионна личност, която не спира да ни впечатлява със своята харизма и стил. Анна споделя как поддържа своята красота и как се грижи за здравето си, докато работи в интензивна среда.

Третият партньор, който ще бъде представен, е Иван Георгиев. Той е известен фотограф, чийто талант и професионализъм го правят един от най-търсените в индустрията. Иван ни разказва за своята страст към фотографията и как успява да заснема красотата на хората и моментите.

След това ще видим интервю с Марияна Димитрова, която е гримьорка на известни личности. Тя разкрива тайните зад перфектния грим и споделя как подчертава най-добрите черти на лицето на своите клиенти. Марияна ни дава полезни съвети за правилната грижа за кожата и избора на подходящите продукти.

Последният партньор, който ще бъде представен в предаването, е Петър Илиев. Той е стилист и моден консултант, работещ с много известни личности. Петър ни разказва за своята работа и как помага на хората да изразят своя стил и индивидуалност чрез облеклото.

Това бяха само някои от прочутите български партньори, които ще видим в предаването на Сашо Кадиев тази седмица. Те ни впечатляват с красотата си и споделят своите тайни за поддържане на естествената привлекателност. Не пропускайте да гледате предаването, за да научите повече за тях и за това как можем да следваме техния пример.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign