Home България Столичанинът получи окончателна присъда за сексуално злоупотреба с 13-годишната си дъщеря

Столичанинът получи окончателна присъда за сексуално злоупотреба с 13-годишната си дъщеря

by admin
Столичанинът получи окончателна присъда за сексуално злоупотреба с 13-годишната си дъщеря

Мъж от София е бил признат за виновен и осъден за извършване на блудство със своята 13-годишна дъщеря. Този столичанин се разведе с жена си, с която имат две момчета и едно момиче. Според обвинението, престъплението е станало през последните години, когато девойката беше на възраст между 10 и 13 години.

След провеждането на подробно разследване от страна на полицията и компетентните органи, беше установено, че мъжът използвал своята позиция като родител, за да извършва неприемливи действия спрямо своята дъщеря. Той я подлагал на физическо и психическо насилие, както и на сексуални злоупотреби.

След като жертвата успяла да разкаже за случващото се на няколко близки приятелки, тези информации достигнали до участниците в правосъдния процес. След като бяха представени достатъчно доказателства, съдът в София обяви мъжа за виновен и го осъди на тежка присъда.

Според решението на съда, осъденият трябва да излежи наказание от 10 години лишаване от свобода. Освен това, му беше забранено да се приближава до неговата дъщеря или да установява контакт с нея за период от 20 години след отслужването на присъдата.

Този случай е поразителен пример за нарушение на основните права и безопасността на детето. Злоупотребата и насилието в семейството трябва да бъдат строго наказвани и обществото трябва да работи за предотвратяване на подобни случаи в бъдеще.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign