Home България Спечелете до 84 000 евро, като се пренесете на един вълшебен остров!

Спечелете до 84 000 евро, като се пренесете на един вълшебен остров!

by admin
Спечелете до 84 000 евро, като се пренесете на един вълшебен остров!

Ирландия предлага щедри парични помощи за тези, които искат да се преместят на отдалечени острови край западното крайбрежие на страната. Според информацията, публикувана в Business Insider, за да получат финансова помощ, желаещите трябва да отговарят на определени критерии.

Едно от условията е да закупят имот на някой от избраните острови. Това може да бъде стара къща или земя, която може да бъде използвана за строеж на нов дом. Сумата на финансовата помощ зависи от цената на имота и може да достигне до 84 000 евро.

Освен това, желателно е желаещите да имат определени умения или професии, които могат да бъдат полезни за общността на островите. Например, ако някой разполага със знания и опит в сферата на туризма или риболовната индустрия, това може да гарантира по-голям шанс за получаване на финансовата помощ.

Също така, желателно е желаещите да бъдат готови да се ангажират с местната общност и да допринесат за развитието й. Това може да включва участие в местни инициативи, работа с местни организации или предоставяне на услуги за общественото благо.

Ирландските острови предлагат уникална възможност за спокойствие и близост до природата. Те са известни с красивите си пейзажи, чистия въздух и богатството от дивата природа. За много хора това е идеалната възможност да избягат от градския стрес и да живеят по-спокойно и близо до природата.

Финансовата помощ, предоставена от Ирландия, може да помогне на хората да осъществят тази мечта. Тя не само ще им помогне да закупят имот на островите, но и ще им осигури стартов капитал за започване на нов живот там.

Тази инициатива на Ирландия е част от стратегията на страната за развитие на отдалечените райони. Целта е да се привлекат нови жители и да се подкрепят местните общности. Със своите красиви острови, Ирландия предлага уникална възможност за хората да се насладят на спокойствие и природата, докато в същото време допринасят за развитието на местната икономика.

В заключение, Ирландия предоставя щедри парични помощи за тези, които искат да живеят на отдалечени острови край западното крайбрежие на страната. За да получат финансова помощ, желаещите трябва да закупят имот на избран остров и да отговарят на определени критерии. Тази инициатива е част от стратегията на Ирландия за развитие на отдалечените райони и подкрепа на местните общности.

Източник: flashnews.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign