Home България “Специална оферта: Отстъпки до -50% в невероятната кампания “Смях за всички” на Българан и ePortal.BG!”

“Специална оферта: Отстъпки до -50% в невероятната кампания “Смях за всички” на Българан и ePortal.BG!”

by admin
"Специална оферта: Отстъпки до -50% в невероятната кампания "Смях за всички" на Българан и ePortal.BG!"

Кампанията “Смях за всички” продължава да предлага невероятни намаления в онлайн магазина на ePortal.BG и в билетния център “БЪЛГАРАН” за ранна продажба до края на тази седмица.

Тази инициатива, която има за цел да разнообрази и забавлява публиката, се радва на голям успех. Всеки, който желае да се наслади на най-добрите комедийни представления и шоута в страната, може да се възползва от изключителните отстъпки, предоставени от партньорите на кампанията.

ePortal.BG е онлайн платформа, която предлага широка гама от забавления и развлечения. Тук можете да намерите билети за концерти, спектакли, фестивали и други събития. Сега обаче имате уникалната възможност да закупите билетите си с още по-изгодни цени благодарение на кампанията “Смях за всички”.

Билетният център “БЪЛГАРАН” също участва в инициативата, като предлага специални отстъпки за ранна продажба. Тук можете да намерите билети за всички видове събития – от концерти на известни музиканти до театрални постановки и комедийни шоута. Независимо от вашите предпочитания, “БЪЛГАРАН” ще ви помогне да намерите перфектното забавление за вас.

Кампанията “Смях за всички” е идеалната възможност да подкрепите местната култура и артисти. Сега, повече от всякога, те имат нужда от вашата подкрепа и усмивка. Закупувайки билети през тази кампания, не само ще си осигурите невероятно забавление, но и ще помогнете на артистите да продължат да радват публиката с нови произведения.

Не пропускайте възможността да се насладите на най-доброто от българската комедийна сцена! Посетете онлайн магазина на ePortal.BG или билетния център “БЪЛГАРАН” и се възползвайте от намаленията за ранна продажба до края на тази седмица. Очаква ви незабравимо преживяване и много смях!

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign