Home България Смъртен случай след дерайлиране на забавно влакче в Швеция

Смъртен случай след дерайлиране на забавно влакче в Швеция

by admin
Смъртен случай след дерайлиране на забавно влакче в Швеция

Един човек загина, а няколко други бяха ранени при инцидент с увеселително влакче в Швеция. Събитието се случи в парка “Грона Лунд” в град Лунд. В момента все още не е ясно как точно се е стигнало до дерайлирането на влакчето.

Според свидетели, инцидентът се е случил около 13:30 часа вчера. Влакчето, което представлява популярна атракция за посетителите на парка, изведнъж излезло от релсите и се преобърнало. Екипите за спешна помощ бързо пристигнаха на мястото на инцидента и започнаха да помагат на пострадалите.

Загиналият при инцидента е мъж на около 40 години. Неговата самоличност все още не е обявена от полицията. Ранените са били откарани в болница за лечение, като някои от тях са в сериозно състояние.

Причината за дерайлирането на увеселителното влакче все още се изяснява. Полицията и специалистите от инспекцията по безопасност на железопътния транспорт провеждат разследване, за да установят какво е предизвикало инцидента.

Паркът “Грона Лунд” е известен с множеството си атракции и един от най-посещаваните в Швеция. Влакчетата са популярна забава за деца и възрастни, които искат да се забавляват и разходят в парка.

Властите обещават, че ще направят всичко възможно, за да разберат причината за инцидента и да предприемат необходимите мерки, за да се предотвратят подобни случаи в бъдеще. Семействата на пострадалите изразяват своята скръб и надежда, че тези отговорни за инцидента ще бъдат наказани.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign