Home България Скоро ще се разтопим: Термометърът скача на 35 градуса (Разкрийте къде)

Скоро ще се разтопим: Термометърът скача на 35 градуса (Разкрийте къде)

by admin
Скоро ще се разтопим: Термометърът скача на 35 градуса (Разкрийте къде)

Лятото е вече тук и се усеща с пълна сила. Температурите започват да се повишават, а живакът достига до 35 градуса. Предстоят ни първите жеги на сезона, които ще ни напомнят за летните дни.

В следващите дни прогнозата е за по-слънчево време и по-малко облачност. Антициклонът, който ще влиза в областта ни, ще донесе усещането за истинско лято. Очакваме да имаме повече слънце и по-малко смущения от вятъра или дъжда.

Температурите ще бъдат доста високи и можем да очакваме да достигнат до 35 градуса. Това означава, че трябва да бъдем предпазливи и да се грижим за своето здравословно състояние. Препоръчително е да избягваме прекомерната физическа активност по времето на най-голяма жега и да потребяваме достатъчно течности, за да се предпазим от обезводняване.

Въпреки че ще има повече слънце, не можем да изключим и кратките превалявания. Времето е нестабилно и можем да очакваме внезапни промени. Затова е добре да бъдем подготвени с чадър или дъждобран, ако трябва да излезем навън.

С настъпването на лятото, трябва да обърнем внимание и на защитата на кожата си от слънчевите лъчи. Използването на слънцезащитен крем е задължително, особено по времето на най-голяма жега. Така ще предпазим кожата си от изгаряне и други неблагоприятни последствия.

Не забравяйте и за своите домашни любимци по време на горещите летни дни. Те също могат да страдат от високите температури, затова им осигурете достатъчно вода и прохладно място за престой.

Следващите дни ще бъдат период на истинско лято с първите жеги. Нека се насладим на топлите слънчеви дни, но и да бъдем предпазливи и внимателни към своето здраве. Приятно лято!

Източник: flashnews.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign