Home България Скандал сред колеги: Един ранен от стрелба с пистолет от компресор!

Скандал сред колеги: Един ранен от стрелба с пистолет от компресор!

by admin
Скандал сред колеги: Един ранен от стрелба с пистолет от компресор!

Тежък инцидент на работно място завърши в болница: 31-годишен мъж от Сливен е настанен в реанимацията на Ямболската болница след сериозна инцидент, който се случи днес.

Според информация от полицията, инцидентът се е разиграл в една фабрика за производство на стоманени изделия. Причините за случилото се още не са ясни и полицейските служители започнаха разследване по случая.

Според свидетелите, мъжът работел на един от машините, когато внезапно той бил засмукан от нея. Колегите му незабавно реагирали и спрели машината, след което извикали скорая помощ.

Медицинският персонал пристигнал бързо на мястото на инцидента и осигурил първа помощ на пострадалия. След това той бил прехвърлен в реанимацията на Ямболската болница поради сериозните му наранявания.

Лекарите са оптимистични за неговото възстановяване, но състоянието му остава критично. Той е под постоянен наблюдение и получава необходимото лечение.

Представители на фирмата, в която се е случил инцидентът, заявиха, че ще сътрудничат пълноценно с полицията и другите компетентни органи по време на разследването. Те изразиха своята загриженост за здравето и благополучието на пострадалия работник и обещаха да предприемат всички необходими мерки, за да се предотвратят подобни инциденти в бъдеще.

Този случай отново подчертава важността на стриктното спазване на правилата за безопасност при работа. Работодателите трябва да осигурят необходимите условия и обучение на своите служители, за да гарантират тяхната безопасност.

Очаква се полицията да проведе детайлно разследване, за да установи причините за инцидента и да предприеме необходимите мерки спрямо отговорните лица. За сега, обаче, остана да се изчакат резултатите от разследването и да се надяваме на бързото възстановяване на пострадалия работник.

Този инцидент трябва да послужи като предупреждение за всички работодатели и служители да обърнат сериозно внимание на безопасността при работа. Никоя работна задача не трябва да бъде поставена над безопасността и здравето на хората.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign