Home България Скандалозен инцидент: Гигантският камион избухна в пламъци на АМ “Хемус”! Ще разберете какво се случи в посока Варна

Скандалозен инцидент: Гигантският камион избухна в пламъци на АМ “Хемус”! Ще разберете какво се случи в посока Варна

by admin
Скандалозен инцидент: Гигантският камион избухна в пламъци на АМ "Хемус"! Ще разберете какво се случи в посока Варна

Временно ограничение на движението при километър 58 на автомагистрала “Хемус” в посока Варна е наложено поради пожар в товарен камион, съобщават от Агенцията за пътна инфраструктура (АПИ).

Според информацията, горящият камион е причинил сериозни затруднения за преминаването на превозни средства в района. Пожарните служби са изпратени на мястото на инцидента и работят усилено за гасене на пламъците.

За да осигурят безопасността на шофьорите и да предотвратят евентуални опасности, АПИ е въведена временна организация на движението. Водачите се уведомяват да обърнат специално внимание и да спазват указанията на полицейските служители и сигнализациите по местата.

Очаква се ограничението да продължи до успешното потушаване на пожара и отстраняването на автомобилната авария. След това ще бъде възстановено нормалното движение по автомагистралата.

В момента не се съобщава за пострадали хора в резултат на инцидента. Въпреки това, водачите трябва да бъдат внимателни и да спазват препоръките на компетентните органи, за да избегнат евентуални рискове и опасности.

АПИ призовава всички шофьори да бъдат търпеливи и разбиращи по време на ограничението на движението. Те също така молят всички засегнати лица да следват указанията на полицията и пожарната служба, когато пътуват през засегнатия участък от автомагистралата.

Ситуацията ще бъде наблюдавана от АПИ и компетентните органи, които ще предоставят актуална информация за развитието на събитията. Шофьорите могат да следят новините и обновленията относно ограничението чрез местни медии или уебсайтове.

Временното ограничение на движението при километър 58 на автомагистрала “Хемус” в посока Варна е необходима мярка, предприета с цел осигуряване на безопасността и бързото възстановяване на нормалното движение след инцидента. АПИ работи усилено за отстраняване на проблема и се надява, че ще бъде решен възможно най-скоро.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign