Home България Синоптиците предупреждават за валежи през следобеда в събота

Синоптиците предупреждават за валежи през следобеда в събота

by admin
Синоптиците предупреждават за валежи през следобеда в събота

Снимката е от Булфото.

Утре, преди обяд, ще има дъжд над западните райони на България. По-късно през деня и през нощта срещу неделя, валежите ще се разпространят и в Централна България. Прогнозира се да има значителни количества вода.

Според метеоролозите, това е резултат от влизането на хладен фронт от Западна Европа. Той ще предизвика облачно време и дъждовни облаци над голяма част от страната.

Времето ще бъде прохладно, с температури около 10-15 градуса по Целзий. Вятърът ще бъде умерен до силен, предимно от запад.

Местни авторитети призовават гражданите да бъдат внимателни и да следват инструкциите за безопасност при лоши метеорологични условия. Силният дъжд може да предизвика наводнения и затруднения в движението по пътищата.

Метеоролозите прогнозират, че валежите ще продължат и през следващите дни, но с по-ниски интензитети. Гражданите трябва да бъдат готови за продължаващи валежи и да се подготвят за възможни проблеми, свързани с това.

Всички информации относно времето могат да бъдат получени от местните метеорологични служби или от официалните канали на Министерството на околната среда и водите.

Нека всички граждани бъдат внимателни и предпазливи по време на лошите метеорологични условия.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign