Home България Сийка Милева: Продължавам да бъда прокурор по призвание

Сийка Милева: Продължавам да бъда прокурор по призвание

by admin
Сийка Милева: Продължавам да бъда прокурор по призвание

Говорителят на главния прокурор Сийка Милева, която бе освободена от длъжност, изпрати отворено писмо до медиите.

В писмото си г-жа Милева изразява своето разочарование и несъгласие с решението за нейното освобождаване. Тя подчертава, че през целия си мандат е работила усърдно и предано на службата си като говорител на главния прокурор.

Г-жа Милева споделя, че винаги е стремела да предоставя точна и обективна информация на обществеността относно дейността на прокуратурата. Тя изтъква значимостта на свободата на словото и правото на достъп до информация за правилното функциониране на демократичните институции.

Според нея, нейната работа като говорител е била от ключово значение за поддържането на прозрачност и отчетливост в работата на прокуратурата. Тя е благодарна за възможността да служи на обществото и да бъде част от екипа на главния прокурор.

В заключение, г-жа Милева изразява надежда, че нейната заместничка ще продължи да изпълнява задачите си със същата отговорност и професионализъм. Тя приключва писмото с благодарност към медиите за подкрепата и интереса към работата на прокуратурата.

Това е отвореното писмо, изпратено от говорителя на главния прокурор Сийка Милева след нейното освобождаване от длъжност.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign