Home България Сензационно разкритие: Тайнственият пост, за който всички спорят без да знаят какъв е!

Сензационно разкритие: Тайнственият пост, за който всички спорят без да знаят какъв е!

by admin
Сензационно разкритие: Тайнственият пост, за който всички спорят без да знаят какъв е!

Вицепрезидентът Илияна Йотова изрази своето мнение във фейсбук относно избора на нов еврокомисар от България. В своя остър коментар тя заяви, че от самото начало беше ясно, че няма да има прозрачност и демократичен процес при избора на кандидата.

Йотова подчерта, че това е още един пример за липсата на прозрачност и недостатъчната демократичност в българската политика. Тя сподели, че не може да се справи с факта, че решението за избора на новия еврокомисар беше взето зад кулисите и без участие на обществеността.

Според Йотова, този процес не представлява достойна практика за демократична страна и засяга интересите на гражданите. Тя призовава за по-голяма прозрачност и отчетност в политическите решения.

Вицепрезидентът добави, че е разочарована от начина, по който беше избран новият еврокомисар. Тя смята, че това е пример за липса на отговорност и неспазване на демократичните принципи.

Йотова приключи коментара си, като подчерта, че гражданите заслужават по-добра политическа система, която да гарантира прозрачност и участие във важните решения за страната.

Този остър коментар на Илияна Йотова отразява недоволството й от начина, по който беше избран новият еврокомисар. Тя изразява загрижеността си за липсата на демократични процеси и призовава за промени в политическата система. Нейните думи подчертават необходимостта от по-голяма прозрачност и участие на обществеността във важните решения за страната.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign