Home България Сензационно разкритие: Американската брегова охрана потвърждава загадъчното изчезване на подводница!

Сензационно разкритие: Американската брегова охрана потвърждава загадъчното изчезване на подводница!

by admin
Сензационно разкритие: Американската брегова охрана потвърждава загадъчното изчезване на подводница!

Бреговата охрана на САЩ потвърди, че на борда на подводницата имало петима души, които според тях са в неизвестност. Инцидентът се е случил в близост до източното крайбрежие на Съединените щати.

Според представител на Бреговата охрана, подводницата е изчезнала от радарите в района около 10 часа сутринта. Незабавно започнали търсенията за пропадналото плавателно средство и неговите пътници.

Подводницата, която е от тип “Северна Каролина”, е била последно забелязана в района на приблизително 40 морски мили от брега. В момента не се разполага с информация за причините за изчезването й.

Бреговата охрана активизира спасителните операции и изпраща кораби и хеликоптери в зоната на инцидента. Освен това, специализирани екипи ще проведат подводни проучвания, за да опитат да намерят подводницата и нейните пътници.

Представител на Бреговата охрана заяви, че се полагат всички усилия, за да се открият изчезналите лица и да се осигури тяхната безопасност. Също така беше подчертано, че в момента не е ясно какво е предизвикало инцидента.

Семействата на петимата души, които са в неизвестност, бяха уведомени за случилото се и им беше осигурена подкрепа от страна на компетентните органи. Представител на Бреговата охрана заяви, че ще продължат да информират роднините на всеки нов развой на събитията.

Изчезването на подводницата предизвика тревога и загриженост в обществото. Местни жители изразиха надежда, че екипажът ще бъде намерен скоро и че всички ще бъдат в безопасност.

В момента спасителните операции продължават и спасителните екипи работят усилено, за да открият изчезналата подводница и да помогнат на нейните пътници. Очаква се информацията за инцидента да бъде обновявана редовно, като Бреговата охрана ще предоставя нови данни, свързани с развитието на случилото се.

Всички очакват с нетърпение положителен изход от тази тежка ситуация и надяват се, че всички души ще бъдат намерени в безопасност. Спасителните операции продължават и всички ресурси са мобилизирани, за да помогнат в търсенето и спасяването на хората в неизвестност.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign