Home България Сензационно откритие: Мария, която изчезна, беше намерена мъртва!

Сензационно откритие: Мария, която изчезна, беше намерена мъртва!

by admin
Сензационно откритие: Мария, която изчезна, беше намерена мъртва!

Открито е тялото на изчезналата 82-годишна Мария, която бе обявена за издирване в Карловско. Трупът е открит малко по-рано днес в река Лосенец, близо до село Брестовица.

Марията беше последно видяна на 15-ти март, когато напуснала дома си в град Карлово. Семейството и приятелите й започнаха търсенето ѝ, след като не се връщала у дома и не отговаряла на телефонни обаждания.

Спасителните служби и полицията активизираха усилията си за намирането на Мария. Доброволци и служители на полицията претърсваха околните райони и провеждаха различни операции за търсене.

Трагедията обаче завърши с откриването на нейното тяло в река Лосенец. Пристигналият екип от спасители потвърдил, че ставаше дума за Мария. Тялото е било иззето от водата и предадено на медицинските служби за допълнителни изследвания.

Полицията започна разследване по случая, за да установи причините за смъртта на Мария. Предполага се, че тя може да е била жертва на нещастен инцидент или да е паднала в реката по време на разходка.

Семейството и приятелите на Мария са в шок от трагичното развитие на събитията. Те изразиха своята скръб и изразиха благодарност към всички, които помогнали в търсенето и подкрепата им през последните дни.

Местните жители също бяха засегнати от новината за намереното тяло. Те изразиха своята подкрепа и съчувствие към семейството на Мария и изказаха надежда, че полицията ще успее да разкрие всички обстоятелства около случая.

Това не е първият случай на изчезнала личност в региона през последните години. Всеки път обаче общността се обединява и помага в търсенето, надявайки се да се открие изчезналата жива и здрава.

Сега цялата общност е в траур за Мария и изразява своята подкрепа към нейните близки. Нека споменът за нея остане жив в сърцата на всички, които я познавали.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign