Home България Сензационно: Лорер се кандидатира за еврокомисар и обещава да преобърне баланса на половете

Сензационно: Лорер се кандидатира за еврокомисар и обещава да преобърне баланса на половете

by admin
Сензационно: Лорер се кандидатира за еврокомисар и обещава да преобърне баланса на половете

Даниел Лорер ще бъде един от двамата кандидати за еврокомисар на България. Решението на премиерът Николай Денков е и ГЕРБ-СДС да излъчат кандидат, предаде Нова тв. За сега от ГЕРБ не са коментирали кой ще номинират. Не е изключено това да е Ева Майдел. “Равенството на половете е изключително важно, в България се радваме да живеем в общество, което го подкрепя и го насърчава”, заяви Лорер.

Даниел Лорер, който ще бъде представител на България за позицията на еврокомисар, заяви, че няма да нарушава баланса между половете. Той подчерта, че равенството между мъжете и жените е от особена важност и трябва да бъде подкрепено.

Премиерът Николай Денков и партията ГЕРБ-СДС решават да излъчат двама кандидата за позицията на еврокомисар на България. Това решение бе предадено от Нова тв. Въпреки че все още не е ясно кой ще бъде вторият кандидат, не се изключва възможността това да бъде Ева Майдел.

Даниел Лорер изрази своята готовност да поеме отговорността и да представлява България като еврокомисар. Той подчерта, че равенството между половете е от изключителна важност и трябва да бъде зачитано и подкрепено в обществото.

Николай Денков, премиер на България, и партията ГЕРБ-СДС са на мнение, че изборът на двама кандидата за позицията на еврокомисар ще допринесе за постигането на равенство между половете. Важно е да сме горди, че живеем в общество, което подкрепя и стимулира равенството.

Всички очаквания са фокусирани върху Даниел Лорер и неговата роля като еврокомисар на България. Той ще трябва да се справи с предизвикателствата и отговорностите, които идват с тази позиция. Равенството между половете е от изключителна важност и Лорер обеща да го зачита и подкрепя.

В заключение, Даниел Лорер ще бъде един от двамата кандидати за позицията на еврокомисар на България. Той заяви, че няма да нарушава баланса между половете и подчерта важността на равенството между мъжете и жените. Премиерът Николай Денков и партията ГЕРБ-СДС решават да излъчат двама кандидата, а вторият все още не е ясен. Надяваме се, че изборът на кандидатите ще допринесе за постигането на равенство в обществото.

Източник: flashnews.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign