Home България Сензационно! Къровите деца под надеждна охрана и със специализиран психолог

Сензационно! Къровите деца под надеждна охрана и със специализиран психолог

by admin
Сензационно! Къровите деца под надеждна охрана и със специализиран психолог

Трите деца на Красимир Каменов-Къро са поставени под охрана и са в грижите на психолог, докато компетентен съд реши кой от роднините им ще поеме попечителството над тях. Това стана ясно от информация, получена от източници, цитирани от “24 часа-168 истории”. Причината за това е фактът, че все още не е взето решение кой ще бъде отговорен за грижата и възпитанието на децата.

Според съобщението, близките роднини на тримата малчугани са изразили желание да ги приемат при тях. Въпреки това, поради липсата на окончателно решение от страна на съда, децата все още не могат да бъдат предадени в грижите на своите близки.

В момента тримата малки деца са на 8, 6 и 4 години и продължават да пребивават под наблюдението на психолог. Тази мярка е предприета с цел да се осигури подходящата грижа и подкрепа за тях, докато се установи кой ще бъде отговорен за тяхното бъдеще.

Според информацията, Красимир Каменов-Къро е известна личност в обществото и има значителна репутация. Той е бил активен в различни области на живота и е известен като успешен професионалист. Въпреки това, не се споменават конкретни причини за поставянето на децата под охрана и назначаването на психолог.

Очаква се компетентният съд да вземе решение относно попечителството над тримата малки деца. Това решение ще определи кой от роднините им ще поеме отговорността за тях и ще гарантира подходящите условия за техните нужди и развитие.

В заключение, трите деца на Красимир Каменов-Къро продължават да бъдат под охрана и с психолог, докато компетентният съд не вземе решение относно техното попечителство. Въпреки желанието на близките им да ги приемат, все още не е ясно кой ще поеме отговорността за тях и какви условия ще бъдат осигурени за тяхното благополучие и развитие.

Източник: flashnews.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign