Home България Сензационно изказване от треньора: Голямо съжаление за играчите!

Сензационно изказване от треньора: Голямо съжаление за играчите!

by admin
Сензационно изказване от треньора: Голямо съжаление за играчите!

Младен Кръстаич, националният селекционер на България, сподели своето мнение след напрегнатото равенство срещу Сърбия.

Двата отбора се изправиха един срещу друг в крайно напрегнат мач, който завърши без победител и загубител. Както очаквано, Кръстаич беше задоволен от представянето на своя отбор и подчерта значимостта на този резултат.

Според него, играчите изиграха добър футбол и показаха голяма ангажираност през целия мач. Той беше впечатлен от техния дух и желание за успех. Въпреки че не успяхме да постигнем победата, Кръстаич подчерта важността на това равенство за укрепването на екипния дух и самочувствие.

Селекционерът изрази увереността си в бъдещите успехи на отбора и заяви, че ще продължават да работят усилено за постигането на своите цели. Той подчерта, че всяка игра е възможност за усъвършенстване и растеж, и се надява, че следващите мачове ще донесат още по-добри резултати.

Кръстаич не пропусна да похвали и противника – отбора на Сърбия. Той ги определи като силни и достойни противници, които представиха сериозно предизвикателство за българския отбор. Според него, тази среща беше доказателство за качеството на футболистите от двете страни.

В заключение, Младен Кръстаич изрази удовлетворението си от представянето на своя отбор и подчерта значимостта на равенството срещу Сърбия. Той изрази увереността си в бъдещите успехи на отбора и заяви ангажимента си да продължава да работи усилено за постигането на целите си.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign