Home България “Сензационно! Еврокомисарският пост в ръцете на ПП е Лорер – разкриваме двама кандидати!”

“Сензационно! Еврокомисарският пост в ръцете на ПП е Лорер – разкриваме двама кандидати!”

by admin
"Сензационно! Еврокомисарският пост в ръцете на ПП е Лорер - разкриваме двама кандидати!"

Двама кандидати за еврокомисар, от ПП е Лорер. Мария Габриел: ГЕРБ ще има своята кандидатура за еврокомисар. Първи номинации за нов български еврокомисар.

В политическите кръгове в България се появиха първите номинации за нов български еврокомисар. Политици от партията “Продължаваме Промяната” потвърдиха, че техното предложение ще бъде Даниел Лорер.

Това съобщение дойде след изявление на вицепремиера и министъра на външните работи Мария Габриел, че партията ГЕРБ също ще представи своя кандидатура за еврокомисар. Така сега имаме двама потенциални кандидати от България.

Даниел Лорер, който се предложи от партията “Продължаваме Промяната”, е изключително опитен и компетентен политик. Той има доказан опит в работата с Европейската комисия и е запознат с важните въпроси, свързани с европейската политика.

С други думи, Лорер е идеалният кандидат за представител на България в Европейската комисия. Той разбира какво е необходимо за успешното функциониране на ЕС и може да допринесе за развитието на страната ни.

От своя страна, ГЕРБ също има намерение да представи своя кандидат за еврокомисар. Все още не са обявени подробности относно това кой ще бъде този кандидат, но очаква се да бъде опитен политик, който ще може да представлява интересите на България в ЕС.

Това развитие на политическата сцена в България показва сериозността и ангажимента на страната ни към Европейския съюз. Изборът на подходящ кандидат за еврокомисар е от решаващо значение за успешното участие на България в работата на ЕС.

Очаква се през следващите месеци да се проведат разговори и консултации между политическите партии и правителството, за да се определи кой ще бъде новият български еврокомисар. Този процес трябва да бъде проведен в откритост и прозрачност, за да се гарантира най-добрият избор за България.

В заключение, имаме двама потенциални кандидати за еврокомисар от България – Даниел Лорер от партията “Продължаваме Промяната” и представител на ГЕРБ. Това показва сериозността на страната ни в отношение на участието в ЕС и ангажимента ни към европейската политика. Очакваме с интерес да видим кой ще бъде избран за тази важна позиция и как ще допринесе за развитието на България в ЕС.

Източник: flashnews.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign