Home България “Сензационна цел – да смажем Сърбия! Какво разкрива Кръстаич?”

“Сензационна цел – да смажем Сърбия! Какво разкрива Кръстаич?”

by admin
"Сензационна цел - да смажем Сърбия! Какво разкрива Кръстаич?"

Кръстаич сподели очакванията си за предстоящия мач срещу Сърбия.

Младен Кръстаич, националният селекционер, изрази своите очаквания пред журналисти преди утрешния мач със Сърбия. Той подчерта важността на този двубой и заяви, че отборът трябва да излезе на терена с максимална решителност и ангажимент.

Кръстаич подчерта значението на психологическата подготовка за този мач и призова играчите да бъдат фокусирани и концентрирани през цялото време. Той отбеляза, че Сърбия е силна противник и ще изисква пълен ангажимент от българския отбор.

Според него ключов фактор за успеха ще бъде добра организация в защитата и ефективност в нападение. Кръстаич призова играчите да бъдат дисциплинирани и да следват стратегията на треньорския щаб.

Той не пропусна да похвали работата на своите футболисти през последните тренировки и изрази увереност в тяхната способност да се справят с предизвикателствата на мача. Кръстаич подчерта, че отборът има качествени играчи, които могат да донесат победата.

Селекционерът не забрави и да спомене значението на подкрепата от страна на феновете. Той призова българските футболни почитатели да дадат всичко от себе си и да бъдат дванадесетият играч на терена.

Кръстаич завърши брифинга, като заяви, че е горд и щастлив да бъде част от националния отбор и вярва в успеха на България в предстоящия мач.

Така завърши изказването на Младен Кръстаич пред журналисти за предстоящия мач срещу Сърбия. Остава да видим как ще се развие този двубой и дали българският отбор ще успее да постигне желания резултат.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign