Home България Свирепа битка с нелегални имигранти ще разтърси вечерта

Свирепа битка с нелегални имигранти ще разтърси вечерта

by admin
Свирепа битка с нелегални имигранти ще разтърси вечерта

Вчера вечерта се разигра нов случай на гонка и арест в района на Подбалканската планина. Шофьорът на един джип, превозващ 11 бежанци, отказа да се подчини на полицейско разпореждане и започна опасна погоня срещу органите на реда.

Според информация от полицията, инцидентът е станал около 20:30 часа. Екип от полицейски служители спрял джипа за проверка, но шофьорът не изпълни указанията им и решил да избегне задържането. Това предизвикало началото на опасната гонка.

Преследвачите успяли да задържат превозното средство след кратка погоня. Всички 11 бежанци, които се намирали в джипа, били задържани заедно с шофьора. Полицията установила, че това е група мигранти без документи, които опитвали да преминат границата незаконно.

След задържането им всички бежанци били предадени на компетентните органи за по-нататъшно разследване и вземане на мерки. Шофьорът също бил арестуван и поставен под стража, като му се предъявило обвинение за неподчинение на полицейско разпореждане.

Този инцидент е само един от многото случаи, които се случват в района на Подбалканската планина. Това е изключително опасен маршрут за незаконни имигранти, които се опитват да преминат границата и да достигнат до страни от Европейския съюз.

Органите на реда продължават да предприемат активни действия за засилване на контрола в района и засичането на незаконни имигранти. Въпреки това, броят на случаите все още остава висок, като това представлява сериозен проблем за полицията и границата.

Задачата да се спре незаконната имиграция изисква не само усилия от страна на полицията, но и от другите компетентни институции. Необходимо е да се работи в тясно сътрудничество с граничната полиция и миграционните служби, за да се предотвратят подобни случаи и да се осигури безопасността на границата.

Очаква се полицията да продължи своите операции в района на Подбалканската планина и да предприеме всички необходими мерки, за да намали броя на незаконните имигранти и за да осигури безопасността на границата. Само по този начин можем да контролираме проблема и да предотвратим сериозни последствия.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign