Home България Сарафов не планира да оттегли исканията за имунитетите на Борисов и Петков

Сарафов не планира да оттегли исканията за имунитетите на Борисов и Петков

by admin
Сарафов не планира да оттегли исканията за имунитетите на Борисов и Петков

Главният прокурор Борислав Сарафов привлече значително внимание към себе си с последните си действия. Въпреки че е временно назначен на поста, той ясно изразява решимостта си да не отстъпва. Неговото решение е отразено в неговото заявление пред медиите.

Сарафов заяви, че не само ще продължи да изпълнява задълженията на главния прокурор, но и ще гарантира, че правосъдната система ще функционира безпроблемно. Той подчерта, че никакви политически или други влияния няма да повлияят на работата му и ще продължава да работи в интерес на обществото.

Сарафов беше временно назначен след оставката на предходния главен прокурор. Времето му в офиса може да бъде кратко, но той не позволява това да го повлияе. Той изразява увереността си в способностите и опита си и обещава да даде всичко от себе си за доброто на правосъдието.

Главният прокурор също така подчерта необходимостта от независимост и прозрачност в работата на прокуратурата. Той обещава да се бори срещу корупцията и да гарантира, че всички граждани ще бъдат третирани справедливо и законно.

Сарафов приключва своето заявление, като изразява благодарност към всички, които го подкрепят в решението му да остане на поста. Той уверява обществото, че ще продължи да работи усилено за защитата на правата и интересите на хората.

Това заявление на главния прокурор Борислав Сарафов ясно показва неговата ангажираност и решимост да продължи своята работа без отстъпки. Независим от временното му назначение, той е решен да служи на обществото и да осигури правосъдие за всички.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign