Home България Ръководителят на “Пирогов”: Нямам притеснения от проверки

Ръководителят на “Пирогов”: Нямам притеснения от проверки

by admin
Ръководителят на "Пирогов": Нямам притеснения от проверки

„Пирогов” болница се радва на стабилно финансово положение, заяви директорът Валентин Димитров. Той добави, че няма нужда от публично финансиране и болницата успява да се самофинансира благодарение на ефективното управление и грижата за пациентите.

Димитров подчерта, че „Пирогов” болница е постигнала значителен напредък в последните години. Инвестициите в модерна медицинска техника и обновяването на инфраструктурата са допринесли за повишаването на качеството на медицинските услуги, които се предлагат.

Болницата разполага с най-новите технологии и оборудване, което позволява изпълняването на сложни операции и лечение на различни заболявания. Специалистите в „Пирогов” болница са висококвалифицирани професионалисти, които имат голям опит в своята област.

Валентин Димитров подчерта още, че болницата се стреми да предоставя на пациентите най-доброто възможно лечение и грижа. Той подчерта значимостта на персонализираното отношение към всеки пациент и постоянното обновяване на медицинските практики.

„Пирогов” болница е утвърден медицински център, който привлича пациенти от цялата страна и чужбина. Благодарение на добрата репутация и високия стандарт на медицинските услуги, болницата продължава да се развива и да се утвърждава като лидер в областта на здравеопазването.

В заключение, директорът Валентин Димитров изрази увереността си, че „Пирогов” болница ще продължи да предоставя висококачествени медицински услуги и ще остане един от най-предпочитаните медицински центрове за лечение в България.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign