Home България Руският патриарх: Отказ от личните амбиции и разумно поведение

Руският патриарх: Отказ от личните амбиции и разумно поведение

by admin
Руският патриарх: Отказ от личните амбиции и разумно поведение

Снимката на Булфото

Днес, руският патриарх Кирил, който отново изрази своята подкрепа, апелира към хората да преосмислят личните си амбиции и да се вразумят. Той призова всички да обърнат внимание на по-важни неща в живота и да се откажат от егото и самолюбието.

Патриархът Кирил подчерта, че често хората се фокусират твърде много върху своите лични цели и амбиции, което може да ги отдалечи от по-голямото добро. Той призова всеки един от нас да промени своята перспектива и да помисли за обществените интереси и нуждите на другите.

В своята реч патриархът изрази загриженост за разрастващата се индивидуалистична култура, която превръща хората в самолюбци и гонителството им след лично благополучие. Той подчерта необходимостта от по-голяма социална осведоменост и грижа за обществото.

Патриарх Кирил призова всички да се върнат към основните ценности на солидарност, справедливост и любов. Той подчерта, че само чрез общата ни грижа и отказа от егото можем да постигнем истинска хармония и благоденствие.

В заключение, руският патриарх Кирил напомни на всички нас за важността на колективизма и обществената отговорност. Той призова всеки един от нас да допринесе за по-доброто на обществото и да преодолее личните си амбиции в името на по-висшата цел – благополучието на всички.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign