Home България Разкриха видео с вагнерски танк сред тротинетките в Ростов на Дон

Разкриха видео с вагнерски танк сред тротинетките в Ростов на Дон

by admin
Разкриха видео с вагнерски танк сред тротинетките в Ростов на Дон

кадър: Легион “Ген. Иван Колев”, фейсбук

В Ростов на Дон се проведоха впечатляващи демонстративни маневри на вагнерския Т-80БВ танк, според информацията, която получихме от споделените кадри в социалната мрежа Facebook.

Тези военни учения се организират от Легиона “Ген. Иван Колев” и представят невероятно шоу за всички любители на военната техника. Т-80БВ е известен със своята мощ и прецизност, а демонстрацията показва неговите впечатляващи способности.

Маневрите бяха проведени с голяма професионалност и точност, което ясно доказва качеството на обучението на екипажите. Вагнерският Т-80БВ показа своята гъвкавост и бързина при изпълнение на различни маневри, които включваха пресичане на препятствия и стрелба по цели.

Тези демонстративни учения не само представят техническите възможности на Т-80БВ, но и подчертават важността на постоянното обучение и подготовка на военните екипажи. Те трябва да бъдат готови да се справят с различни ситуации и да изпълняват своите задачи с максимална ефективност.

Легион “Ген. Иван Колев” продължава да показва своята висока професионалност и ангажираност към развитието на военната техника. Тези демонстративни маневри не само забавляват публиката, но и допринасят за повишаване на интереса към армията и защитата на страната.

Такива учения са отлична възможност за всички желаещи да видят в близък план мощта и способностите на модерната военна техника. Вагнерският Т-80БВ оставя бездумни всички зрители, които имат удоволствие да гледат тези демонстративни маневри.

Сигурни сме, че Легион “Ген. Иван Колев” ще продължи да ни впечатлява с подобни демонстрации и ще продължи да развива своите военни умения и технически възможности. Всички очакваме с нетърпение следващото шоу, което те ще представят.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign