Home България Разкритие: Невероятен план на партиите в парламента за назначаване на свой кандидат за главен прокурор! Ще останете без дъх след това видео!

Разкритие: Невероятен план на партиите в парламента за назначаване на свой кандидат за главен прокурор! Ще останете без дъх след това видео!

by admin
Разкритие: Невероятен план на партиите в парламента за назначаване на свой кандидат за главен прокурор! Ще останете без дъх след това видео!

Президентът Румен Радев заяви, че партиите в парламента се опитват да поставят свой представител на поста на главния прокурор. Той изрази мнението си, че в период на политически кризи всички трябва да спазваме Конституцията.

Това изказване на президента беше направено в отговор на журналистически въпроси. След назначаването на Борислав Сарафов за и.ф. главен прокурор, реакциите породиха съмнения, че партиите в парламента имат интерес да контролират тази институция.

Президентът Радев подчерта, че е необходимо да се спазват законите и Конституцията и да се гарантира независимостта на правосъдието. Той призова всички политически субекти да работят за укрепването на демократичните институции и защитата на правата и свободите на гражданите.

Според президента, назначаването на главния прокурор трябва да бъде базирано на професионални качества и независимост. Той подчерта, че политическите партии не трябва да се опитват да оказват влияние върху тази институция.

Президентът Радев изрази загрижеността си относно състоянието на правовата държава в България. Той призова за решителни действия за преборване на корупцията и защита на интересите на гражданите.

Този материал е публикуван от Flashnews и представлява видеоинтервю с президента Румен Радев. В него той изразява своите становища относно политическата ситуация в страната и необходимостта от спазване на Конституцията и законите.

В заключение, президентът Радев подчерта, че е необходимо да имаме независимо правосъдие, което да работи в интерес на гражданите и да осигурява справедливост. Той призова всички политически партии да работят за укрепването на демократичните институции и защитата на правата и свободите на гражданите.

Източник: flashnews.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign