Home България Путин: “Операцията на специалните войски” е главен приоритет

Путин: “Операцията на специалните войски” е главен приоритет

by admin
Путин: "Операцията на специалните войски" е главен приоритет

Кадър Кремъл

Президентът на Руската федерация заяви, че “Специалната военна операция” е основен приоритет и денят му започва и свършва с нея. Това изказване подчертава значимостта на военните операции за руското правителство.

В последните години Русия е активно ангажирана в различни военни конфликти по света. Тя играе ключова роля в Сирия, като подкрепя режима на президента Асад. Освен това, Русия също така участва в Украйна, като поддържа сепаратистите в източната част на страната.

Президентът не спомена конкретни действия или операции, но ясно изрази ангажимента си към специалните военни операции. Това може да бъде свързано с разузнавателни мисии, специални сили или други форми на скрити действия.

Русия има богат опит и традиции в областта на специалните операции. През Студената война, Кремъл играе важна роля в подкрепата на комунистически режими по света. Сега, под ръководството на президента, Русия продължава да използва специалните операции като инструмент за защита на своите интереси и укрепване на своята позиция в световната политика.

Това изказване на президента подчертава ангажимента на Русия към военните операции и ясно показва, че те са от съществено значение за страната. В бъдеще можем да очакваме още активност от страна на Русия в областта на специалните операции и нейното участие в конфликти по света.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign