Home България Путин не може вече да търпи Пригожин: Излезе с ново провокативно изказване относно причините за конфликта в Украйна

Путин не може вече да търпи Пригожин: Излезе с ново провокативно изказване относно причините за конфликта в Украйна

by admin
Путин не може вече да търпи Пригожин: Излезе с ново провокативно изказване относно причините за конфликта в Украйна

Кадър Туитър

Възможно ли е руският президент Владимир Путин да се заеме със съдбата на Пригожин? Това е въпросът, който вече се задава след последното изявление на г-н Путин.

След като беше попитан за мнението си от журналисти, президентът отговори, че не може да коментира конкретни случаи или личности. Вместо това, той подчерта, че правосудието трябва да работи независимо и да спазва закона.

Тази реакция предизвика различни коментари и спекулации. Някои хора твърдят, че това е начин за президента да избегне директно отговорността по въпросите за Пригожин. Други обаче подкрепят неговата позиция и признават необходимостта от независимост на правосъдието.

Нека напомним, че Евгений Пригожин е руски предприемач и близък сътрудник на президента Путин. Той е бил обвинен в няколко случая, включително за намеса в изборите и финансиране на незаконни дейности. Въпреки това, Пригожин отрича всички обвинения и твърди, че е жертва на политически преследвания.

Сега остава да видим как ще се развие ситуацията около Пригожин и дали президентът Путин ще вземе някакво отношение по този въпрос. Независимо от решението, е ясно, че това ще има голямо значение за бъдещето на Пригожин и за правосъдието в Русия като цяло.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign