Home България Професор Мехмет Йозен ще предостави безплатни консултации за пациенти с хематологични проблеми в София през юни 2023 г.

Професор Мехмет Йозен ще предостави безплатни консултации за пациенти с хематологични проблеми в София през юни 2023 г.

by admin
Професор Мехмет Йозен ще предостави безплатни консултации за пациенти с хематологични проблеми в София през юни 2023 г.

На 16-ти юни 2023 година в град София ЗИЦ “Медикъл Караджъ“ ще посрещне за първи път хематолога професор доктор Мехмет Йозен. Той е авторитетен специалист от болницата “Анадолу“ в Истанбул, Турция и ще проведе конференция на тема “Новости в лечението на лимфомите“.

Професор Йозен е известен със своята работа в областта на лимфомите и трансплантацията на костен мозък. Той е автор на множество научни статии и книги, свързани с хематологията и лимфомите.

Конференцията ще бъде отворена за всички лекари и специалисти в областта на хематологията и онкологията. Ще се разглеждат новите методи за лечение на лимфомите, както и последните постижения в областта на трансплантацията на костен мозък.

Организаторите на конференцията са уверени, че това ще бъде едно много полезно и интересно събитие за всички участници. Те се надяват, че това ще допринесе за подобряване на лечението на лимфомите и ще помогне на пациентите да получат по-добра грижа и лечение.

ЗИЦ “Медикъл Караджъ“ е една от водещите болници в България, която предлага висококачествени медицински услуги. Те имат много опит в областта на хематологията и онкологията и са готови да подкрепят всички усилия за подобряване на лечението на тези заболявания.

Конференцията на професор Йозен е едно много важно събитие за всички, които работят в областта на хематологията и онкологията. Това е възможност да се научат нови неща и да се споделят опити с други специалисти. Всички са добре дошли да се присъединят към това събитие и да допринесат за подобряване на лечението на лимфомите.

Source: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign