Home България Продажба на горивно масло от българска престъпна група

Продажба на горивно масло от българска престъпна група

by admin
Продажба на горивно масло от българска престъпна група

Снимка Pixabay

Открита е българска връзка в кражбата на голямо количество употребявано олио, което е било препродавано за горива.

Специалисти от полицията и търговската инспекция са провели обширна операция, която е довела до разкриването на тази незаконна практика. Група от престъпници се е занимавала с извличане на употребявано олио от различни източници, след което го е препродавала като гориво.

При разследването са били задържани няколко лица, включително и български граждани. Те се подозират в участие в организираната престъпна групировка. Полицията продължава да работи по случая и очаква да бъдат предприети допълнителни мерки за разкриване на всички замесени лица.

Управляващите органи призовават гражданите да бъдат внимателни при закупуване на горива и да проверяват неговото произходно място. Те също така призовават всички, които имат информация за подобни престъпни дейности, да я сигнализират на полицията.

Тази кражба на употребявано олио и неговата препродажба като гориво представлява сериозна заплаха за околната среда и здравето на хората. Незаконната търговия с такива материали може да доведе до сериозни последствия за екосистемата и да предизвика замърсяване на водите и почвата.

Органите на реда обещават да продължат борбата с тази престъпна дейност и да предприемат необходимите мерки за нейното прекратяване. Гражданите трябва да бъдат информирани и внимателни, за да помогнат в борбата с тези незаконни практики.

Всички лица, участващи в тази организация, ще бъдат изправени пред правосъдие и ще отговарят за своите действия. Законодателството трябва да бъде строго прилагано, за да се гарантира справедливостта и безопасността на обществото.

Източник: petel.bg

You may also like

Our Company

Lorem ipsum dolor sit amet, consect etur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Newsletter

Laest News

@2021 – All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign